DG 6001 - Parna rerna na radnoj površini
   

DG 6001
Parna rerna na radnoj površini Idealni dodatak za vašu kuhinju za zdravo kuvanje.

Cena: RSD 150.000,00** 
Boja proizvoda:  
  • Grafitno siva
** cena sa PDV-om, bez transporta
DG6001

Više informacija o proizvodu

Parna rerna na radnoj površini Idealni dodatak za vašu kuhinju za zdravo kuvanje.


  • 7-segmentni displej sa senzorskim kontrolama – EasySensor

    EasySensor

    Direktno biranje pomoću ekrana od sedam segmenata: ekran prikazuje temperaturu i trajanje. Podešavanja se biraju i potvrđuju korišćenjem senzorskih kontrola.
  • Odlični rezultati – MonoSteam tehnologija

    MonoSteam

    Idealno za parne rerne sa manjim komorama za kuvanje; generator pare se nalazi u posudi za vodu, a para se pumpa u komoru za kuvanje putem dovoda pare.
  • Laka priprema kompletnog obroka – meni kuvanja
  • Kuvanje na pari do 3 nivoa istovremeno

    Kuvanje na 3 nivoa

    Ušteda vremena i struje: istovremeno kuvanje različitih vrsta namirnica bez mešanja ukusa. 
  • Lako čišćenje i kompaktna – 24 l komora rerne od inoksa

Kratak pregled koristi od proizvoda - DG 6001

Gourmet multifunkcionalnost

Ceđenje soka 

Pretvorite svako voće u ukusan sok ili džem: para obezbeđuje naročito fino ceđenje sokova. 

Riba i morski plodovi

Zdrava hrana direktno iz mora: riba i morski plodovi kuvaju se do savršenstva i zadržavaju ukus i teksturu.

Povrće 

Priroda u najboljem izdanju: lagano kuvanje u parnoj rerni zadržava ukus, a takođe je i vrlo zdravo. 

Blanširanje 

Idealna priprema: blanširanje voća ili povrća da bi se zadržali kvalitet i svežina. 

Sous-vide kuvanje 

Čisto zadovoljstvo meso, povrće ili voće skuvani u vakuumu za vrhunski ukus.

Narastanje testa 

Mekano i lagano: ovaj univer. uređaj pomaže vam čak i da ovladate pripr. testa – testo divno narasta na 40°C. 

Flaširanje 

Duže očuvanje svežine: očuvanje voća i povrća u parnoj rerni je izuzetno lako. 

Podgrevanje 

Kao da je sveže skuvano: savršeno podgrejte jela od juče na temperaturi od 80–100°C za nekoliko minuta 

Deserti 

Sačuvajte najbolje za kraj: možete da pripremate deserte na veliki broj načina uz pomoć parne rerne.

Kuvana jaja 

Rovito, srednje ili tvrdo kuvano? Skuvajte jaje za doručak do savršenstva na temperaturi od 100°C 

Prilozi 

Uvek pri ruci: krompir, pirinač i testenina dobro se slažu sa svim jelima i izuzetno su hranljivi. 

Sterilisanje tegli 

Savršena priprema: staklene tegle mogu temeljno da se sterilizuju za čuvanje voća. 

Pravljenje jogurta 

Potpuno domaća kuhinja: potpuno samostalno napravite jogurt na temperaturi od 40°C u parnoj rerni za 5 sati. 

Meso

Sočno i raskošno: meso iz parne rerne ima zadivljujuć, intenzivan ukus.

Ljuštenje 

Pojednostavljeno ljuštenje: paradajz, nektarine i badem mogu da se oljušte za samo 1–4 minuta u parnoj rerni. 

Topljenje čokolade 

Slatko iskušenje: na 90°C čokolada se topi bez grudvica i ne zagoreva – savršeno za kolače i biskvite. 

Supe 

Kremasta ili retka – sve vrste supa mogu da se prave kao ukusno predjelo. 

Odmrzavanje 

Blago dejstvo na zamrz. hranu: odmrzavajte sve vrste zamrz. hrane lagano na temp. oko 60°C u idealnim uslovima.

Sterilizacija flašica za bebe 

Bez bakterija za samo 15 minuta: brza i laka dezinfekcija flašica za bebe na 100°C. 

Grejanje peškira za ruke

Doživljaj kao u restoranu: uslužite goste toplim peškirima koji su zagrejani u parnoj rerni. 

Konstrukcija/funkcija

Spoljašnja proizvodnja pare 

Pogodnosti spoljašnje pare 

Generisanje pare izvan odeljka rerne sprečava pojavu tragova kamenca i obezbeđuje jednostavno čišćenje.

Posebne karakteristike

Kuvanje nezavisno od količine 

Različite količine, isto trajanje kuvanja 

Trajanje kuvanja je uvek isto: za 100 g ili 1 kg – trajanje kuvanja hrane ostaje uvek isto. 

Šupljine rerne

Kabinet rerne od nerđajućeg čelika 

Profesionalne funkcije. 
Ekskluzivno za parne rerne

Visokog kvaliteta i jednostavno za čišćenje: sve naše parne rerne imaju kabinete od nerđajućeg čelika. 

Slika(e) služe kao primer, radi ilustracije
RSD 150.000,00
Kupi