Postoje mnogi dobri razlozi da izaberete Miele.
Navešćemo samo šest.

Od svog osnivanja 1899. godine, kompanija Miele je ostala dosledna obećanju svoje robne marke koje glasi „Immer Besser“ (večito bolje). To znači da ćemo učiniti sve što možemo da bismo bili „immer besser“ (večito bolji) od naše konkurencije i „immer besser“ (večito bolji) nego što već jesmo.

Beständigkeit

Miele kvalitet

Više od 100 godina dokazano važi da možete da verujete kompaniji Miele i da možete da se pouzdate u naše uređaje. Mi smo jedini proizvođač u našoj industrijskog grani koji testira proizvode kao što su mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, mašine za pranje posuđa i rerne za upotrebni vek od 20 godina. Jednom Miele, uvek Miele: Miele mušterije širom sveta ostaju lojalni Miele proizvodima i drugima preporučuju Miele. Gledajući u budućnost, obećavamo da nećemo praviti nikakve kompromise kada je u pitanju pouzdanost i trajnost naših uređaja.

Überlegende Technik

Miele tehnologija

Miele je sinonim za vrhunske rezultate u kombinaciji sa minimalnom potrošnjom energije. To jednako važi za higijensko i pažljivo postupanje s vešom, podovima i posuđem, kao i u situacijama kada smišljate koje ćete probrane kulinarske specijalitete kuvati. Suština je u bogatstvu inovativnih karateristika koje vam samo Miele stavlja na raspolaganje. To se ogleda u brojnim osvojenim prvim mestima kada se testiraju vodeći proizvodi širom sveta.

Benutzerfreundlichkeit

Miele pogodnost

Bilo da koristite konvencionalni okretni prekidač, diskretne senzorske komande ili displej visoke rezolucije osetljiv na dodir kao što je onaj na vašem pametnom telefonu: rukovanje Miele uređajima je jednostavno koliko i zabavno. Ako tome dodamo mnoštvo pogodnih i pouzdanih automatskih programa i veliku ljubav prema detaljima - uspeh je zagarantovan - kako sa uređajima za veš, tako i sa kuhinjskim uređajima. Olakšajte sebi život uz Miele!

Design

Miele dizajn

Miele veruje u čiste linije i bezvremenu eleganciju. Ni na jednom drugom mestu nećete pronaći takav asortiman ugradnih kuhinjskih uređaja koji su konzistentni po dizajnu i bojama kako bi odgovarali najrazličitijim uređenjima enterijera i prednjim pločama kuhinjskog nameštaja. Poklanja se velika pažnja usaglašavanju dizajna uređaja u asortimanu. Kakav god da je stil vaše kuhinje: Miele se savršeno uklapa.

Service

Miele usluga

Miele mušterije uživaju u povlašćenom tretmanu: Zahvaljujući našoj brzoj i efikasnoj postprodajnoj usluzi koja je više puta izglasana za najbolju u svojoj industrijskoj grani. Čak i ako su vam potrebna individualna uputstva o korišćenju uređaja ili profesionalno čišćenje uređaja, Miele će rado doći u kućnu posetu. Uvek ćemo vam biti na raspolaganju. To je obećanje!

Premium Image

Miele robna marka

U mnogim zemljama Miele je najpoželjnija robna marka u svojoj industrijskoj grani. Na svom domaćem tržištu u Nemačkoj, kompanija Miele je 2013. godine čak bila izabrana za „najbolju robnu marku svih vremena“ za sve vrste proizvoda. A posedovanje proizvoda takve robne marke govori mnogo o njihovim korisnicima: Miele mušterije imaju velika očekivanja u pogledu učinka njihovih uređaja za domaćinstvo i očuvanja životne sredine . Ljudi koji kupuju Miele proizvode znaju šta je kvalitet i imaju stila.