• Dobrodošli u Miele Professional

Tehnologija pranja sudova

Rezultati bez mrlja i Miele Professional idu ruku pod ruku. I jedinstvene Miele mašine za pranje sudova koje koriste svežu vodu i profesionalne mašine za pranje sudova s rezervoarom za velike planine escajga kombinuju temeljno čišćenje i izvranredne nivoe higijene s izuzetno kratkim vremenom rada i izvanrednim rezultatima čišćenja za veoma kratko vreme.

Više o tehnologiji pranja sudova

Tehnologija pranja veša

Naša tehnologija pranja veša garantuje higijenski čiste rezultate. A pantentirane tehnologije kao što je nežni bubanj obezbeđuju fino negovanje tkanine u kombinaciji s prvoklasnim učinkom pranja i sušenja. Miele Professional valjci za peglanje pružaju savršenu, prvoklasnu završnu obradu.

Više o tehnologiji pranja veša

Medicinska tehnologija

Sistematska bezbednost – za izvanredne rezultate čišćenja i sterilizacije. Izuzetna obrada instrumenata i laboratorijskog posuđa zahvaljujući inovativnoj tehnologiji uređaja i sveobuhvatnom rasponu dodatne opreme i programa koji su osmišljeni za primenu.

Više o medicinskoj tehnologiji

Servis

Kada kupite Miele Professional proizvod, dobijate i pogodnosti prvoklasnog servisa. Nudimo izuzetnu tehničku podršku od strane servisnih tehničara koji su prošli specijalnu obuku. Na vama je da se koncentrišete na vaše glavne poslovne aktivnosti.

Više o servisu