O nama

Dobri razlozi zbog kojih treba izabrati Miele Professional

Miele Professional kvalitet

Kvalitet na koji se možete osloniti. Miele Professional uređaje razvijaju inžinjeri kompanije Miele i pažljivo odabrane komponente su največim delom proizvodene u našim centrima kompetencije u Nemačkoj i u Evropi. Za nas, nemačko inžinjerstvo najpre predstavlja obraćanje posebne pažnje na detalje. I da činimo sve što je u našoj moći da bismo načinili i najmanje poboljšanje.

To znači da možemo da garantujemo ekstremnu trajnost proizvoda i 100 % kvaliteta u svemu što radimo, u čemu nam ne može parirati ni jedna druga kompanija u industriji.

 

Miele Professional efikasnost

Glavna prednost kompanije Miele Professional u području kvaliteta je dugoročnost. Ako razmislite o troškovima tokom čitavog radnog veka naših proizvoda videćete koliko su naši uređaji ekonomični. Nemačko inženjerstvo za naše klijente znači i prvoklasnu efikasnost, trajnost, nisku potrošnju vode i energije, u kombinaciji sa brzim i bezbednim procesima i dugotrajnom tehnologijom koja funkcioniše besprekorno.

 

Miele Professional učinak

Učinak i trajnost naših mašina će vas uvek impresionirati, bez obzira na to kakve im zahteve postavite. Svi naši proizvodi se podrvgavaju kompletnim testovima funkcionalnosti i spremni su za svakodnevnu upotrebu tek onda kad prođu sve testove. Radiće efikasno i besprekorno puno vremena, dozvoljavajući našim korisnicima da se koncentrišu na svoj glavni zadatak – obezbeđivanje savršenih rezultata.

 

Miele Professional ergonomija

Uređaji kompanije Miele Professional nude brojne pametne funkcije i precizno se prilagođavaju individualnim zahtevima. Mnogi od ovih procesa teku automatski, ali sloboda podešavanja parametara je ono što čini upravljanje našim uređajima tako brzim i intuitivnim. Jednostavna navigacija preko našeg displeja s jasnim tekstom obezbeđuje lakoću korišćenja.

 

Miele Professional servis

Naš servis počinje i pre isporuke naših proizvoda. Sprovodimo detaljnu analizu lokacije s detaljnim izračunavanjem efikasnosti. Zajedno s našim korisnicima stvaramo specifična rešenja za individualne slučajeve. Rezultat ovoga je poseban sistem za korisnika koji garantuje bezbedne i efikasne procese. Zaposleni u našem servisu su uvek dostupni našim korisnicima tokom radnog vremena. Naši individualno kreirani ugovori o servisu i održavanju pružaju potpunu bezbrižnost. Bezbedni i pouzdani radni procesi su rezultat redovnih provera, servisiranja i održavanja i tako se sprečavaju zastoji i čuva vaša investicija. Ipak, ako se nešto desi, naša sveobuhvatna Miele Professional servisna mreža može reagovati izuzetno brzo.

Filozofija

Kompanija Miele Professional proizvodi profesionalne proizvode za sektore koji koriste profesionalne mašine za pranje sudova, tehnologiju pranja veša, laboratijsku tehnologiju, zubnu i medicinsku tehnologiju. Miele Professional je prvi izbor gde god postoji potreba za proizvodima vrhunskog kvaliteta s izvanrednim učinkom čišćenja i visokim higijenskim standardima.

Više o poslovnoj filozofiji

Istorija

Profesionalni proizvodi su područje uspeha kompanije Miele & Cie. KG više od 90 godina. U početku je to bilo u obliku velikih mašina za pranje veša, zatim su došle mašine za pranje sudova, a od 1960-ih i medicinski proizvodi. Od 2000. godine, kompanija Miele Professional se razvila od proizvođača proizvoda do pružaoca sistema za komericijalna rešenja.

Više o istoriji kompanije Miele

Uprava

Kompaniju Miele Professional International vode gospodin Andreas Barduna (Marketing / Prodaja) i gospodin Majkl Krimpman (Tehnologija).

Gospodin Martin Hibner je odgovoran za operativne aktivnosti oblasti Professional kompanije za prodaju u Nemačkoj.

Više o Miele upravi

Poslovni razvoj

U finansijskoj 2022. godini kompanija je ostvarila prodaju od 5,43 milijarde evra. Ovo odgovara povećanju od 591,0 mil € ili rsdtu od 12,2%. U Nemačkoj je promet iznosio 1,47 milijardi evra. Od 31. decembra 2022. godine, Miele grupa je zapošljavala oko 23.300 ljudi širom sveta, od kojih 11.900 u Nemačkoj.

Više o poslovnom razvoju

Održivost

Održivost je duboko ukorenjena u vrednostima i tradicijama kompanije Miele i predstavlja osnovu za dugoročni poslovni uspeh. Kompanija Miele je članica organizacije za održivost Ujedinjenih nacija Globalni dogovor i potpisnica "Povelje o različitostima". Kompanija Miele objavljuje izveštaje o održivosti na svake dve godine.

Više na Miele-Nachhaltigkeit.de