Maksimalni užitak: para se raspoređuje ravnomerno i brzo – za savršene rezultate kuvanja.
Skuvajte nekoliko komponenti odjednom: temperatura, trajanje procesa kuvanja i redosled se automatski utvrđuju.
Savršeno kuvanje u svakoj prilici: kuvajte raznovrsna jela na praktičan način – sa zagarantovanim uspehom.
Za intenzivne ukuse: vakuumirana hrana se kuva naročito lagano na niskim temperaturama.
Maksimalni prostor: duboki kabinet rerne i veliki pleh omogućavaju pripremu nekoliko porcija istovremeno.
Visokog kvaliteta i jednostavno za čišćenje: sve naše parne rerne imaju kabinete od nerđajućeg čelika.
Zdrava hrana direktno iz mora: riba i morski plodovi kuvaju se do savršenstva i zadržavaju ukus i teksturu.
Sočno i raskošno: meso iz parne rerne ima zadivljujuć, intenzivan ukus.
Uvek pri ruci: krompir, pirinač i testenina dobro se slažu sa svim jelima i izuzetno su hranljivi.
Sačuvajte najbolje za kraj: možete da pripremate deserte na veliki broj načina uz pomoć parne rerne.
Rovito, srednje ili tvrdo kuvano? Skuvajte jaje za doručak do savršenstva na temperaturi od 100°C
Potpuno domaća kuhinja: potpuno samostalno napravite jogurt na temperaturi od 40°C u parnoj rerni za 5 sati.
Bez bakterija za samo 15 minuta: brza i laka dezinfekcija flašica za bebe na 100°C.
Kremasta ili retka – sve vrste supa mogu da se prave kao ukusno predjelo.
Idealna priprema: blanširanje voća ili povrća da bi se zadržali kvalitet i svežina.
Kao da je sveže skuvano: savršeno podgrejte jela od juče na temperaturi od 80–100°C za nekoliko minuta
Mekano i lagano: ovaj univer. uređaj pomaže vam čak i da ovladate pripr. testa – testo divno narasta na 40°C.
Doživljaj kao u restoranu: uslužite goste toplim peškirima koji su zagrejani u parnoj rerni.
Želite da jedete kasnije? Vaša parna rerna će automatski da održava toplotu rerne do 15 minuta.
Pretvorite svako voće u ukusan sok ili džem: para obezbeđuje naročito fino ceđenje sokova.
Slatko iskušenje: na 90°C čokolada se topi bez grudvica i ne zagoreva – savršeno za kolače i biskvite.
Pojednostavljeno ljuštenje: paradajz, nektarine i badem mogu da se oljušte za samo 1–4 minuta u parnoj rerni.
Savršena priprema: staklene tegle mogu temeljno da se sterilizuju za čuvanje voća.
Priroda u najboljem izdanju: lagano kuvanje u parnoj rerni zadržava ukus, a takođe je i vrlo zdravo.
Duže očuvanje svežine: očuvanje voća i povrća u parnoj rerni je izuzetno lako.
Blago dejstvo na zamrz. hranu: odmrzavajte sve vrste zamrz. hrane lagano na temp. oko 60°C u idealnim uslovima.
Ekološki i održivo: štedite energiju kada kuvate namirnice.
Čisto zadovoljstvo meso, povrće ili voće skuvani u vakuumu za vrhunski ukus.
Generisanje pare izvan odeljka rerne sprečava pojavu tragova kamenca i obezbeđuje jednostavno čišćenje.
Kuvanje uz paru idealno je za blanširanje, odmrzavanje, podgrevanje, narastanje kiselog testa i topljenje čokolade
Možete da kuvate na do 3 nivoa u isto vreme. Svako jelo zadržava svoj autentičan ukus.
Šta god da vam je potrebno: naše parne rerne pružaju širok opseg primena.
Zahvaljujući velikom kapacitetu od 1,5 litra, čak su i duži procesi kuvanja mogući bez prekida.
Bezbedno i praktično: možete da otvorite vrata i odmah izvadite hranu bez izlaska pare.
Sprečava hlađenje hrane: toplota hrane se automatski održava 15 minuta nakon završetka programa.
Trajanje kuvanja je uvek isto: za 100 g ili 1 kg – trajanje kuvanja hrane ostaje uvek isto.
Optimalna vidljivost hrane zahvaljujući korisnim prozirnim vratima.
Precizno osvetljenje: LED reflektori savršeno osvetljavaju rernu uz vrhunsku energetsku efikasnost.