Kompanija Miele izbliza

Philosophie

Filozofija

Miele je nezavisna kompanija u porodičnom vlasništvu od svog osnivanja 1899. godine i jednako je posvećena svojim vlasnicima, zaposlenima, mušterijama, dobavljačima, životnoj sredini i društvu.

Saznajte još nešto
Historie

Istorija


Osnivači su utisnuli „Immer besser“ na svoje prve proizvode. Ove dve reči se provlače kao neprekidna crvena nit kroz stogodišnju istoriju kompanije Miele.

Saznajte još nešto
Geschäftsentwicklung

Poslovni razvoj

Za vreme poslovne 2017/2018 godine koja se završila 30. juna 2018, kompanija je ostvarila obim prodaje od 4.1 bilion €. Ovo pokazuje ras ot 167 miliona eura ili 4,3%. U Nemačkoj, na domaćem tržištu, kompanija je imala profit od 1.21 bilion € (plus 2,4%).

Saznajte još nešto
Management

Upravljanje

Miele & Cie. KG-om rukovodi pet Izvršnih direktora: Dr Stefan Breit, Dr Markus Miele, Olaf Bartsch, Dr Reinhard Zinkann i Dr Axel Kniehl.

Saznajte još nešto
Nachhaltigkeit

Održivost

U kompaniji Miele, održivo ophođenje je ukorenjeno u vrednostima i tradiciji kompanije i predstavlja apsolutnu osnovu njenog dugoročnog uspeha.

Saznajte još nešto
Auszeichnungen & Testsiege

Nagrade & pobednički test

Neprestani razvoj i poboljšanja su osnova svih poslovnih aktivnosti u kompaniji Miele. Brojne nagrade i priznanja koja je dobila kompanija Miele su dokaz da je ovo uspešna strategija kompanije Miele

Saznajte još nešto
Standorte

Lokacija

Miele je trenutno u svojoj vlasničkoj strukturi prisutan u 50 zemalja/regija sveta i u oko 50 dodatnih zemalja preko ovlašćenih uvoznika.

Saznajte još nešto
Ansprechpartner

Osobe za kontakt

Naše osobe za kontakt će rado odgovoriti na vaša pitanja i zahteve.

Saznajte još nešto