Filozofija

Philosophie

Miele je nezavisna kompanija u porodičnom vlasništvu od svog osnivanja 1899. godine i jednako je posvećena svojim vlasnicima, zaposlenima, mušterijama, dobavljačima, životnoj sredini i društvu.

Fokus kompanije je proizvodnja kućnih aparata za kuhinju, perionicu veša i za održavanje podova, kao i uređaja za primenu u komercijalnim delatnostima i medicinskim ustanovama („Miele Professional“). Strateška vizija je da bude svetski najpouzdaniji i najpoželjniji premijum brend.

Miele svojim mušterijama nudi proizvode koji postavljaju standarde izdržljivosti, učinka, jednostavnosti primene, energetske efikasnosti, dizajna i usluge. To odgovora ideji vodilji „Immer besser“ koju su osnivači Carl Miele (levo) i Reinhard Zinkann utisnuli na svoje prve mašine - i koje su odlika kompanije Miele do današnjih dana.

Kompanija se isključivo fokusira na Miele brend i njegovo dosledno pozicioniranje na „premium“ segmentu tržišta. Miele je sinonim za dugoročno osmišljavanje i planiranje, postojanost vrednosti i ciljeva, dobre odnose sa mušterijama i dobavljačima, kao i za korporativnu kulturu i kulturu rukovođenja koja je orijentisana ka zaposlenima.