Više podataka o Umreženi kućni aparati

Pametna kuća

Da li je moja pametna kuća zaista inteligentna?

Ne dok se i aspirator ne udruži sa osvetljenjem u vašem domu. Inteligentna kuća nije inteligentna dok sve komponente ne budu kompatibilne. A željena pogodnost nije prisutna sve dok sve ne bude centralno kontrolisano. Miele uređaji omogućeni za mrežu mogu da se integrišu u postojeću pametnu kuću sa dobro projektovanim partnerskim rešenjima, omogućavajući vam da uživate u efikasnosti i pogodnosti celovite kućne mreže.

Glasovno upravljanje

Sve je pregledno – bez pametnog telefona?

Jednostavno pitajte servis Alexa. Neka vam ruke budu slobodne za važnije stvari u životu. Bez potrebe da držite pametni telefon u ruci, sada možete da upravljate vašim uređajima glasom: pomoću uređaja Amazon Echo i servisa Alexa Voice Service možete lako da proverite status vaših uređaja ili da zatražite korisne informacije kao što je odgovarajući izbor programa pranja veša – i da ostanete fokusirani na ono što radite.

Aplikacija Scout RX2

Nemate vremena za važne stvari u životu?

Novi robotski usisivač Miele Scout RX2 sa funkcijom MobileControl održava vaš dom dok ste u njemu i van njega. Gde god da se nalazite, vaši podovi su uvek čisti.

Aplikacija Miele@mobile

Ne možete istovremeno da budete svuda?

Definitivno vi! Uvek dajete sve od sebe i volite da imate stvari pod kontrolom. Aplikacija Miele@mobile je dostupna tako da možete da budete sigurni da je sve dobro kod kuće dok ste vi van nje. Omogućava vam da pratite status uređaja i primaćete obaveštenja, na primer, kada se podešeni program pranja završio. Čak i ako trenutno morate da završite važnije misije. *

Najčešća pitanja

Sve o umrežavanju

Da li imate pitanja u vezi sa Miele kućnom mrežom? Naveli smo odgovore na najčešća pitanja na sledećoj vezi.

SmartStart

Sunčeva svetlost proizvodi dobro raspoloženje?

I struja za mašinu za sušenje veša! Želite da iskoristite energiju sunčanog popodneva. U bašti sa svojom porodicom – kao i za održivo upravljanje energijom. Uz SmartStart vaši uređaji u domaćinstvu koriste struju automatski kada se proizvodi po razumnim cenama. Bilo preko sopstvenog sistema za solarnu energiju ili kada su tarife za struju naročito niske.*

Umrežavanje uređaja uz Miele@home

Sloboda je ovde kod kuće

"Sloboda? Za mene je sloboda isto što i kvalitet života. Mogu u potpunosti da iživam u slobodi ako imam sve u svom vidokrugu."*

Interaktivni Miele pomoćnik

Planine veša?

Možete da ih savladate uz nešto pametne pomoći. U nekim situacijama dobro je osloniti se na profesionalnu pomoć – na primer, u slučaju savršene nege za veš. Interaktivni Miele pomoćnik će preporučiti najpogodniji program za pranje. Bilo da se radi o obojenom ili belom vešu, pamuku ili svili, malo ili puno zaprljanom vešu – uz Miele pomoćnika uvek postižete savršene rezultate za veš.

SuperVision

Društveno okupljanje u kuhinji?

I znate šta se dešava sa vašim vešom. Jednostavno uživajte u trenutku – naročito u dobrom društvu u kuhinji. Možete maksimalno da iskoristite pogodnost umreženih uređaja za domaćinstvo virtuelno u prolasku: uz SuperVision možete da vidite status uređaja, a da ne morate da izvlačite svoj pametni telefon – potpuno neupadljivo na ekranu uređaja za kuhinju*.

WiFiConn@ct

Želite li da iskoristite prednosti sis. Miele@home?

Vaš ulazak u svet umrežavanja uređaja za domaćinstvo proći će bez napora – Miele@home sistem je jednostavan koliko je i pogodan. Pojedinačni Miele uređaji za domaćinstvo se umrežavaju koristeći WiFiConn@ct – drugim rečima, direktno se povezuju sa WiFi ruterom u kući. Kada se povežu, možete da nadgledate i rukujete* umreženim uređajima pogodno sa pametnog telefona ili tableta preko aplikacije Miele@mobile.

zavisi od uređaja i modela
a href="mailto:Miele@mobile"Miele@mobile/a aplikacija – recepti

Želite da evocirate praznične uspomene?

Veoma lako sa pravim receptom. Svako može da peče i kuva – pomoću funkcije za recepte na Miele@mobile aplikaciji to je lako. Želite da skuvate kulinarsko iznenađenje? Sve što vam je potrebno je smart mobilni telefon ili tablet i imaćete pravi recept i šoping listu na dohvat ruke. Ova aplikacija čini kuvanje ukusnih jela veoma lakim, čak iako ste kuvar povremeno.

MobileControl

Spontana žurka za sat vremena?

Frižider se već hladi! Savršene prilike nisu vezane za tačno određeno vreme. Razvili smo MobileControl tako da možete spontano da uživate u njima. Čak i kada ste van kuće, držite konce u svojim rukama uz mobilnu kontrolu. Uz funkciju brzog hlađenja, možete da pripremite frižider za sveže poslastice koje ćete uskoro doneti kući da biste u njima uživali sa prijateljima.*

ShopConn@ct

Pogodna onlajn kupovina za svakodnevne namirnice?

To će vam pružiti više vremena van mreže za vaše posebne stvari! Ne treba da brinete o trivijalnim stvarima – recimo, da li imate dovoljno tableta za mašinu za pranje sudova kod kuće. Jednostavno se oslonite na Miele uređaj za takve stvari: vaša mašina za pranje sudova će vas obavestiti kada tablete, pomoć za ispiranje ili so budu na izmaku. A uz ShopConn@ct pogodno možete da naručite sve onlajn – sa pametnog telefona ili tableta.*

Food Service

Nešto vam nedostaje za novi recept?

Zašto da ne pripremite nešto što vam se zaista jede – bez potrebe da izlazite i kupite. Ako ste dobili inspiraciju na osnovu recepta iz aplikacije Miele@mobile, možete na brz i praktičan način da dobijete odgovarajuće sastojke: veza u okviru aplikacije omogućava vam da direktno naručite hranu preko mreže koristeći uslugu Food Service, i ona će vam na praktičan način biti dostavljena kod kuće. Praktičnost se nalazi na samo nekoliko klikova – time štedite vreme i nije vam potrebna kesa za kupovinu.

Dodatna oprema

Miele Original Zubehör