Precizno upravljanje uz intuitivan način rada

M Touch
Uz inovativan displej osetljiv na dodir možete brzo postići cilj: novi displej M Touch se lako koristi i razume. Uređaji mogu brzo i intuitivno da se koriste dodirom ili prevlačenjem prsta preko ovog čitljivog ekrana osetljivog na dodir. Mnoge funkcije mogu da se izaberu dodirom prsta. Centralni displej sa belim tekstom i simbolima na crnoj pozadini osigurava savršenu vidljivost informacija. Kada je potreban unos od strane korisnika, informacije se prikazuju u boji.
Precizna kontrola uz intuitivan rad
Svi uređaji nove generacije imaju komande zasnovane na zajedničkoj logici. Tako je npr. displej uvek postavljen centralno – bez obzira na izabrani korisnički interfejs. Svi korisnički interfejsi koriste inovativnu tehnologiju prikaza koja se ističe blistavošću, dugotrajnošću, visokom rezolucijom i vrhunskim izgledom u svim svojim detaljima. Skup senzora čini centralni element svih korisničkih interfejsa. On prikazuje funkcije koje treba da vam budu direktno dostupne tokom kuvanja.
SensorTronic
Karakteristično jednostavan 5-redni TFT displej sa bočno smeštenim senzorskim komandama pregledno prikazuje sadržaj menija. Jednostavan korisnički interfejs čini posebnu karakteristiku.
DirectSensor
Režim rada se bira jednim dodirom nekog od simbola smeštenih levo od displeja. Element osetljiv na dodir postavljen desno od displeja koristi se za navigaciju kroz različite elemente.
DirectControl
Režimi rada mogu da se biraju okretanjem klasičnog obrtnog dugmeta sa leve strane. Podešavanja na 4-rednom tekstualnom displeju, kao što su temperatura i vreme, biraju se putem komandi sa desne strane i potvrđuju senzorskim komandama.
EasyControl
Komandni elementi su dizajnirani na sličan način kao kod funkcije DirectControl. Jedina razlika je sledeća: informacije kao što su podešavanja vremena pružaju se putem LCD-a sa 7 segmenata.
LCD displej sa 7 segmenata
Kod parnih rerni, minimalistički displej sa 7 segmenata prikazuje temperaturu i trajanje kuvanja. Podešavanja se biraju i potvrđuju pomoću ugrađenih senzorskih tastera.
Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda