Savršeno prikupljanje prašine

Savršeno usisavanje prašine
Pošto su svaki stan i svaka kuća napravljeni na drugačiji način, a uz to se i koriste na veoma različite načine, pružamo vam velik izbor pribora za usisivače. Svoj Miele usisivač možete potpuno prilagoditi svojim individualnim potrebama. To možete postići koristeći odgovarajuće papučama i četkama za vaše podne obloge i specijalan pribor za najrazličitije površine. Teško dostupne razmake ili gornje površine ormana možete dosegnuti brzo Bez nelagodnog saginjanja ili penjanja. Prašina se usisava pouzdano i ne razduvava se okolo.
Miele bezbedno izoluje prašinu
Sistem filtriranja Miele AirClean se sastoji od originalne Miele kese za prašinu, filtera za zaštitu motora i izduvnog filtera i obezbeđuje maksimalnu higijenu. Korišćenje originalnog Miele pribora u Miele usisivačima znatno smanjuje količinu fine prašine u vazduhu prostorije. Sadejstvo svih komponenata garantuje filtriranje preko 99,9%* fine prašine. Vazduh u prostoriji je nakon usisavanja još čišći nego pre!
* U skladu sa IEC 62885-2, kada se koriste Miele uređaji opremljeni AirClean sistemom filtera Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda