Kratak pregled koristi od proizvoda

Slike kao primeri koji prikazuju korist od proizvoda

Ono što treba znati o Miele gasnim pločama za kuvanje

Ploče za kuvanje na gas

Uvek glavni element vaše kuhinje

Kuvanje na gas je omiljena opcija mnogih profesionalnih kuvara. Temperature se mogu veoma precizno kontrolisati i promeniti u trenutku. Kuvanje na gas podseća na kuvanje nad otvorenom vatrom, što za veliki broj ljudi predstavlja emotivno iskustvo. U današnjem modernom i ubrzanom načinu života kuvanje na gas pruža osećaj doma i tradicije.

Varijacije u dizajnu

Odgovarajući okvir za dizajn vaše kuhinje

Ploče na gas odišu vrhunskom profesionalnom elegancijom. Upečatljive u svakoj kuhinji – čak i u vašoj! Zahvaljujući velikom broju različitih atraktivnih dizajna, Miele ima ploču koja odgovara baš vama.

Tehnologije za korisnika

Miele kontrole olakšavaju kuvanje

Iako su najtradicionalniji oblik kuvanja, ploče na gas postaju sve modernije i praktičnije. Miele vam nudi izbor između tradicionalnih mehaničkih kontrola i inteligentnih elektronskih kontrola.

Dizajn

Stilovi zagrevanja za lične kulinarske navike

Za Miele ploče dostupne su različite vrste zagrevanja. Miele nudi odgovarajuću ploču za sve kulinarske potrebe. Više informacija o zagrevanju na gas možete da pronađete ovde.

Različite veličine

Odgovarajuća veličina za svaku kuhinju

Volite li da kuvate sa malim brojem posuda ili vam se više sviđa priprema raskošnih obroka sa mnogo šerpi i tiganja? Bez obzira na to koliko prostora zahteva vaša ljubav prema kuvanju, Miele vam nudi ploče koje obezbeđuju dovoljno prostora!

Dodatna oprema i proizvodi za čišćenje

Kochfelder Zubehör
Kochfelder Pflegeprodukte