Druge stvari koje treba da znate o Miele pločama za kuvanje

Intuitivni korisnički interfejsi

Miele kontrole olakšavaju kuvanje

Brzina Miele ploča za kuvanje

Koncentrisano pojačanje snage za brzo zagrevanje

Novo: TempControl – postavke prženja i krčkanja

Precizno kuvanje

Ništa ne sme da stane na put savršenim rezultatima. Miele TempControl ploče najavljuju rađanje nove generacije indukcionih ploča svojim postavkama prženja i krčkanja. Takođe su opremljene inovativnim tehnologijama kao što su izvanredne Booster funkcije.

Indukcioni model

Stilovi zagrevanja za lične kulinarske navike

Za Miele ploče dostupne su različite vrste zagrevanja. Miele nudi odgovarajuću ploču za sve kulinarske potrebe. Više informacija o indukcionom zagrevanju možete da pronađete ovde.

Fleksibilne opcije ugradnje

Ističe se prilagodljivošću i kvalitetom

Miele ugradni aspirator na radnoj poršini je najupečatljiviji od svih aspiratora. Ističe se inteligentnom tehnologijom, dodatnom praktičnošću i lakom ugradnjom u svaku kuhinju. Ugradnja aspiratora sa odvodom nadole u osnovnu jedinicu prevazilazi probleme kao što su visine plafona ili druge prepreke koje zaklanjaju pogled prilikom kuvanja.

Svestrane zone zagrevanja

Za sve vrste posuđa

Egzotičan asortiman Miele CombiSet-ova

Neobični načini kuvanja

Ambiciozno kuvanje zahteva profesionalnu tehnologiju. Zbog toga kompanija Miele nudi različite posebne uređaje kao što su Tepan Yaki, friteza, roštilj i još mnogo toga. Otkrijte novi nivo užitka!

Novi Miele ekstraktor sa odvodom nadole

Uvek u kombinaciji sa odgovarajućim CombiSet-ovima

Novi ekstraktor sa odvodom nadole pretvara svaki Miele CombiSet u specijalni kuhinjski detalj. U kombinaciji sa dva CombiSet-a po vašem izboru, ekstraktor sa odvodom nadole čini savršenu kuhinjsku jedinicu. Bilo da je reč o indukciji, HiLight-u, Tepan-u ili voku - otkrijte novu epohu kuvanja bez mirisa i prepreka.

Novo: TempControl tehnologija

Prženje nikada nije bilo tako lako

Miele TempControl donosi inteligentnu tehnologiju u vašu kuhinju. Ova funkcija garantuje dosledno optimalne rezultate za najrazličitije procese prženja. Pored lakog rukovanja, bezbednost je na prvom mestu.

Dodatna oprema i proizvodi za čišćenje

Kochfelder Zubehör
Kochfelder Pflegeprodukte